Regler for månedens foto oktober 2019. Konkurrencen har følgende emne:

FORSVINDINGSPUNKTER.  Et forsvindingspunkt opstår når to paralelle linjer, ser ud til at konvergere (løber sammen) i afstanden.
Togskinner, arkitektur, veje, moler er alle eksempler på forsvindingspunkter. Læs evt. side 9 her.

1. Hver måned uploader medlemmerne i fotoklubben 3 billeder. Du uploader 1 billed ad gangen. Max gældende uploads er 3.
  2. Der er ingen tidsbegrænsning på optagelsen af billederne til konkurrencen.
  3. Samme billede flere gange (beskåret, vinkel ændring eller toneændring er ikke tilladt).
  4. Billeder som ikke overholder reglerne kan blive diskvalificeret.
  5. Billederne må max være 1920x1080 - Max størrelse 5Mb , extreme panorama billeder kan ikke vises uden påvirkning af størrelsesforhold.
  6. Når måneden er slut, stemmer vi om billedernes placering, denne afstemning er der åbnet for i til sidste dag i efterfølgende måned.
  7. Resultatet ses ikke før afstemningen er slut
  8. De bedste 5 billeder går videre til en årlig bedømmelse af extern dommer. Ved stemmelighed gå de billeder videre, som har samme antal stemmer.
  9. Hvert år kåres den fotograf, som har opnået flest point i løbet af 12 måneder.
  10. Hvert kvartal kårer vi kvartalsvinderen, så er den fotograf, der har opnået flest point/stemmer på et kvartal.
  11. Hvis du stemmer på dig selv, slettes din stemme. Denne kan betragtes som spildt og der kan ikke stemmes om.
  12. Billederne præsenteres i Galleriet.
  13. Vi diskuterer billederne ca. hver 3. måned på en klubaften.
  14. OBS. Billedet skal have en titel og denne må gerne være indeholdt i filnavnet.
  15. Forslag til udvikling af konkurrencen modtages gerne.