Regler for "Covid 19"  Konkurrencen: (Farve Konkurrence).

1. Hver medlem i fotoklubben må uploade 5 billeder. Du uploader 1 billed ad gangen. Max gældende uploads er 5.
  2. Billederne skal være i monochrome / S/H.
  3. Optagelsen skal være være relateret til Covid 19 krisen, altså motiver, som er atypiske fra vores hverdag, som ikke ville være forekommet, hvis vi ikke var kommet ud i denne krise situation. .
  4. Samme billede flere gange (beskåret, vinkel ændring eller toneændring er ikke tilladt).
  5. Billeder som ikke overholder reglerne kan blive diskvalificeret.
  6. Billederne må max være 1920x1080 - Max størrelse 5Mb , extreme panorama billeder kan ikke vises uden påvirkning af størrelsesforhold.
  7. Når konkurrencen  er slut, stemmer vi om billedernes placering på en klubaften
  8. Der er præmier til de 3 bedste billeder.
  9. Hvis Covid 19 / Corona krisen indebærer at vi ikke får flere klubaftner før sommerferien, stemmer vi om billederne i løbet af sommerferien On-line.
  10. Billederne præsenteres i Galleriet som Covid 19 billeder
  11. OBS. Billederne skal have en titel og denne må gerne være indeholdt i filnavnet.
  12. Du må gerne skifte dine billeder up undervejs, ved at uploade flere billeder end de 5, men det er din egen pligt at meddele hvilke der skal udskiftes. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  13. Der varsles 1 uge før konkurrencen lukker.
  14. Du skal beskrive dit billed i det dertil indrettede felt.
  15. Upload dine billeder til Covid 19 konkurrencen (monochrome)